phpinfo();die(); Rabarberi-jogurtivaht - Magustoidud - Köök

Rabarberi-jogurtivaht

  • 4
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hapukas rabarber ja mahe jogurt sobivad omavahel suurepäraselt kokku.

Valmistamine

1. Koori ja tükelda rabarberid, seejärel tõsta potti koos mee, kaneeli ja veega. Kuumuta kuni rabarber on pehme. Jahuta pisut.

  • vesi 40 ml,
  • rabarber 100 g,
  • kaneel 0.5 tl,
  • mesi 1 spl

2. Püreesta kausis pool rabarberihautisest ja tükkideks murtud banaan. Sega hulka maitsestamata jogurt.

  • banaan 1 tk,
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 100 g

3. Püreesta kausis ülejäänud rabarberihautis ja maasikad. Sega hulka maitsestamata jogurt.

  • maasikad 200 g,
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 100 g

4. Pane vaht klaasidesse või kaussidesse. Tõsta külma enne serveerimist. Serveerimisel lisa kaunistuseks kreeka pähkleid või riivitud šokolaadi.

  • kreeka pähklid 5 tk,
  • tume šokolaad 20 g

Koostis

  • banaan 1 tk
  • kaneel 0.5 tl
  • kreeka pähklid 5 tk
  • maasikad 200 g
  • mesi 1 spl
  • rabarber 100 g
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 200 g
  • tume šokolaad 20 g
  • vesi 40 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud