phpinfo();die(); Rabarberi-maasikakrõbedik - Magustoidud - Köök

Rabarberi-maasikakrõbedik

  • 6
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnusalt kerge magustoit rabarberi ja maasikatega on suviselt õhuline ja maitseb hästi.

Valmistamine

1. Koori ja tükelda rabarber. Vala potti, lisa tükeldatud maasikad. Keeda umbes 5 minutit, kuni rabarber on poolpehme.

  • maasikad 200 g,
  • rabarber 500 g,
  • suhkur 100 g

2. Haki või ja sega katte koostisosad omavahel. Vala maasika-rabarberisegu võitatud ahjuvormi, puista peale purusegu ja küpseta 180 kraadises ahjus umbes 30 minutit.

  • suhkur 100 g,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • maisitärklis 50 g,
  • gluteenivabad kaerahelbed 100 g,
  • kaerajahu 50 g

3. Kastmeks klopi lahti munakollased, lisa suhkur tärklis ja pisut piima, sega ühtlaseks. Kuumuta piima-koore segu, nirista hulka pidevalt segades munasegu.

  • munakollane 2 tk,
  • suhkur 1 spl,
  • Tere piim 2,5% 1 dl,
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl,
  • maisitärklis 1 spl,
  • vanillisuhkur 2 tl

4. Alanda kuumust ning kuumuta seni, ise segamist jätkates, kuni kaste pakseneb. Jahuta kaste külmaveevannis vispliga segades ning serveeri.

Koostis

  • gluteenivabad kaerahelbed 100 g
  • kaerajahu 50 g
  • maasikad 200 g
  • maisitärklis 50 g
  • maisitärklis 1 spl
  • munakollane 2 tk
  • rabarber 500 g
  • suhkur 1 spl
  • suhkur 200 g
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl
  • Tere piim 2,5% 1 dl
  • Tere Või 82% 100 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud