phpinfo();die(); Rabarberimagustoit jäätisega - Magustoidud - Köök

Rabarberimagustoit jäätisega

  • 6
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnus kevadine rabarberimagustoit.

Valmistamine

1. Tükelda rabarber, vala võiga määritud ahjuvormi põhjale.

  • rabarber 500 g,
  • Tere Või 82% 1 spl

2. Sega omavahel suhkur, kaneel ja tärklis ning puista ühtlaselt rabarberitele.

  • tärklis 1 spl,
  • kaneel 3 tl,
  • suhkur 85 g

3. Katte valmistamiseks sega kuivained, tükeldatud kreeka pähklid ja sulatatud või. Laota kate ühtlaselt rabarberitele.

  • kaerahelbed 2 dl,
  • jahu 35 g,
  • suhkur 40 g,
  • kreeka pähklid 1 dl,
  • Tere Või 82% 100 g

4. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit, kuni kate on muutunud pruunikaks. Serveeri jäätisega.

Koostis

  • jahu 35 g
  • kaerahelbed 2 dl
  • kaneel 3 tl
  • kreeka pähklid 1 dl
  • rabarber 500 g
  • suhkur 125 g
  • tärklis 1 spl
  • Tere Või 82% 1 spl
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud