phpinfo();die(); Šokolaadi fondant - Magustoidud - Köök

Šokolaadi fondant

  • 3
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
See magustoit sulatab ka kõige jäisema südame. Marjakastme asemel maitseb imehea ka kirsimoosi ja vaniljejäätisega.

Valmistamine

1. Sulata või ja šokolaad vesivannil.

  • šokolaad 120 g,
  • Tere Või 82% 120 g

2. Sega omavahel suhkur, 2 tervet muna ja 2 munakollast ning kalla see jahtunud šokolaadisegule.

  • muna 4 tk,
  • suhkur 50 g

3. Lisa juurde jahu ja sega kõik ühtlaseks.

  • jahu 35 g

4. Määri vorm võiga, puista üle suhkruga ja aseta topsi põhja küpsetuspaber.

  • suhkur 10 g,
  • Tere Või 82% 10 g

5. Kalla valmis mass topsi ja pane 180 kraadi juures 7-9 minutiks ahju.

6. Kui kook on valmis, eemalda see topsist. Serveeri koos marjakastmega.

  • marjakaste 20 g

Koostis

  • jahu 35 g
  • marjakaste 20 g
  • muna 4 tk
  • šokolaad 120 g
  • suhkur 60 g
  • Tere Või 82% 130 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud