phpinfo();die(); Šokolaadipuding kirssidega - Magustoidud - Köök

Šokolaadipuding kirssidega

  • 4
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kiire šokolaadipuding glögi maitseliste kirssidega. Lihtne valmistada.

Valmistamine

1. Murra šokolaad tükkideks. Sega 8 spl piima 1 pakikese pudingupulbriga (jälgi, et pakendi infol oleks kirjas, et antud pulber vaja segamist 500 ml vedelikuga). Aja ülejäänud piim potis peaaegu keema. Sega sisse šokolaaditükid ja suhkur ning sega kuni šokolaad sulanud. Seejärel sega hoogsalt sisse pudingupulber. Lase tõusta keema ja kuumuta 2 minutit. Tõsta pokaalidesse.

  • tume šokolaad 100 g,
  • vanillipudingu pulber 2 pakk,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 500 ml

2. Riivi poole apelsini koor, kurna kirsid, kuid jäta mahl alles. Lisa mahlale niipalju vett, et oleks kokku 500 ml vedelikku. Sega tassis omavahel teine pakike vaniljepudingupulbrit 8 spl mahlaga. Ülejäänud mahl aja potis keema koos apelsini koore, kardemoni, kaneeli ja 2 spl suhkruga. Seejärel sega sisse pudingupulbrisegu. Sega hoogsalt, et ei tekiks tükke. Kuumuta 2 minutit. Seejärel sega sisse kirsid ja tõsta šokolaadipudingu peale. Serveeri soojalt või külmalt.

  • apelsin 1 tk,
  • kirsikompott 720 ml,
  • suhkur 4 spl,
  • kaneel 0.5 tl,
  • kardemon 0.25 tl

Koostis

  • apelsin 1 tk
  • kaneel 0.5 tl
  • kardemon 0.25 tl
  • kirsikompott 720 ml
  • suhkur 4 spl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 500 ml
  • tume šokolaad 100 g
  • vanillipudingu pulber 2 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud