phpinfo();die(); Šokolaaditarretis - Magustoidud - Köök

Šokolaaditarretis

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kakopudingust saab kerge vaevaga valmistada hõrgu šokolaaditarretise.

Valmistamine

1. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette pehmenema. Pigista kuivaks ja lahusta kuumas vees. Sega puding ja želatiinisegu.

  • vesi 2 spl,
  • želatiinileht 4 tk,
  • Tere kakaopuding 2,3% 500 g

2. Vahusta vahukoor ja maitsesta suhkruga. Lisa vahukoor želatiini-pudingu segule ja sega ühtlaseks.

  • Tere vahukoor 35% 2 dl,
  • suhkur 2 spl

3. Vala pool segust pokaali, raputa vahele riivitud šokolaadi ja pähkleid ning vala peale ülejäänud segu.

  • sarapuupähklid (röstitud ja purustatud) 50 g,
  • šokolaad 50 g

Koostis

  • sarapuupähklid (röstitud ja purustatud) 50 g
  • šokolaad 50 g
  • suhkur 2 spl
  • Tere kakaopuding 2,3% 500 g
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • vesi 2 spl
  • želatiinileht 4 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud