phpinfo();die(); Tarretatud pasha - Magustoidud - Köök

Tarretatud pasha

  • 4
  • 3 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pasha on küll tüüpiline lihavõttemaius, aga miks mitte valmistada seda aastaringselt.

Valmistamine

1. Vahusta munad ja suhkur. Lisa kohupiim, vahustatud vahukoor, sidrunimahl ning vanillsuhkur.

  • sidrun 1 tk,
  • želatiin 3 tl,
  • suhkur 1 dl,
  • mandlid 1 dl,
  • muna 2 tk,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • Tere vahukoor 35% 2 dl,
  • Emma pasha kohupiimakreem 5% 500 g

2. Pruunista hakitud mandlid pannil ja jahuta.

  • mandlid 1 dl

3. Sega želatiinipulber ja vesi, lase paisuda ja sulata kuumaveevannis. Sega mandlid ja želatiinisegu kohupiimamassi hulka.

  • vesi 2 spl,
  • želatiinipulber 3 tl

4. Vala segu külma veega loputatud väikestesse vormidesse (või ühte suuremasse) ja hoia külmkapis vähemalt 3 tundi kuni üle öö. Serveerimisel raputa peale röstitud mandlilaaste ja sõelu peale tuhksuhkrut.

  • mandlilaastud (kaunistamiseks),
  • tuhksuhkur (kaunistamiseks)

Koostis

  • Emma pasha kohupiimakreem 5% 500 g
  • mandlid 2 dl
  • mandlilaastud (kaunistamiseks)
  • muna 2 tk
  • sidrun 1 tk
  • suhkur 1 dl
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • tuhksuhkur (kaunistamiseks)
  • vanillisuhkur 1 tl
  • vesi 2 spl
  • želatiin 3 tl
  • želatiinipulber 3 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud