phpinfo();die(); Tatrakreem - Magustoidud - Köök

Tatrakreem

  • 3
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tatrast saab ka teha maitsva magustoidu.

Valmistamine

1. Keeda tatar pehmeks, jahuta ja püreesta saumikseriga.

  • tatar 75 g,
  • laimimahl 50 ml

2. Viiluta aedmaasikad, piserda laimimahlaga üle ja sega estragonilehtede ning suhkruga.

  • maasikad 150 g,
  • estragon,
  • suhkur 50 g

3. Vahusta koor 150 g suhkruga ja sega tatrapüreega. Tõsta tatravaht magustoidukaussidesse ja kaunista aedmaasikasalati ja šokolaadilaastudega.

  • Tere vahukoor 35% 250 ml,
  • šokolaad 130 g

Koostis

  • estragon
  • laimimahl 50 ml
  • maasikad 150 g
  • šokolaad 130 g
  • suhkur 50 g
  • tatar 75 g
  • Tere vahukoor 35% 250 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud