phpinfo();die(); Toorjuustu-šokolaadikreem - Magustoidud - Köök

Toorjuustu-šokolaadikreem

  • 5
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suussulav ja õhkõrn toorjuustukreem killukese šokolaadi ja mandlilaastudega. Proovi ka hapukama moosiga!

Valmistamine

1. Rösti pannil mandlilaastud kergelt kuldseks. Sulata vesivannil 70 g šokolaadi ja ülejäänud 30 g šokolaadi haki peeneks.

  • mandlilaastud 25 g,
  • tume šokolaad 100 g

2. Vahusta kausis vahukoor tugevate tippude tekkimiseni. Teises kausis mikserda omavahel toorjuust, kohupiimakreemi ja suhkruga. Mikserda kokku omavahel kohupiimasegu vahukoore, sulatatud šokolaadi ja 1/2 šokolaadi tükkidega. Tõsta kreem pokaalidesse, raputa peale mandlilaastud ja õlejäänud riivitud šokolaad. Serveeri.

  • Tere vahukoor 35% 100 ml,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g,
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 300 g,
  • suhkur 2 spl

Koostis

  • mandlilaastud 25 g
  • suhkur 2 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g
  • Tere vahukoor 35% 100 ml
  • Tere vanilje kohupiimapasta 4,0% 300 g
  • tume šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud