phpinfo();die(); Toorjuustujäätis - Magustoidud - Köök

Toorjuustujäätis

  • 6
  • 12 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Väga maitsvat jäätist saab kerge vaevaga ka ise kodus valmistada. 

Valmistamine

1. Riivi šokolaad.

  • šokolaad 50 g

2. Vahusta vahukoor.

  • Tere vahukoor 35% 2 dl

3. Toorjuust, tuhksuhkur, vanillisuhkur ja maasikad töötle saumiksriga ühtlaskes ja lisa vahukoorele.

  • maasikad 200 g,
  • tuhksuhkur 0.5 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g

4. Lisa riivitud šokolaad. Sega kõik ühtlaseks.

5. Kalla jäätisesegu toidukilega vooderdatud koogivormi või kaussi.

6. Kata pealt toidukilega ning pane ööpäevaks sügavkülma.

7. Tõsta jäätis umbes pool tundi enne serveerimist külmkappi pehmenema.

8. Kummuta jäätis vaagnale, kaunista tervete maasikatega.

  • maasikad 100 g

Koostis

  • maasikad 300 g
  • šokolaad 50 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • tuhksuhkur 0.5 dl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud