phpinfo();die(); Valge šokolaadi moussee - Magustoidud - Köök

Valge šokolaadi moussee

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemine magustoit, mis täidab iga suure magusasõbra soovid.

Valmistamine

1. Pane rosinad rummi sisse üheks tunniks likku. Sega aeg-ajalt, et rosinad oleksid ühtlselt rummiga kaetud.

  • rumm (tume) 1 spl,
  • rosinad 2 spl

2. Murra šokolaad tükkideks ning pane vesivannile sulama.

  • valge šokolaad 150 g

3. Vahusta vahukoor pehmeks vahuks.

  • Tere vahukoor 35% 3 dl

4. Eralda muna kollased munavalgest ning vahusta tuhksuhkruga.

  • munakollane 2 tk,
  • tuhksuhkur 2 tl

5. Sega munavaht vahukoore hulka, lisa sulatatud šokolaad ja lõpuks rummis ligunenud rosinad. Tõsta magustoit klaasidesse ning pane neljaks tunniks külmkappi.

Koostis

  • munakollane 2 tk
  • rosinad 2 spl
  • rumm (tume) 1 spl
  • Tere vahukoor 35% 3 dl
  • tuhksuhkur 2 tl
  • valge šokolaad 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud