phpinfo();die(); Võis pruunistatud magusad niitnuudlid - Magustoidud - Köök

Võis pruunistatud magusad niitnuudlid

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Nuudlid, mis leevendavad magusaisu!

Valmistamine

1. Kuumuta potis või. Vala peale nuudlid ja pruunista kergelt. Lisa suhkur ja sega pidevalt paar minutit, kuni nuudlid on kuldpruunid.

  • Tere Või 82% 2 spl,
  • niitnuudlid 2 tass,
  • pruun suhkur 4 spl

2. Vala peale vesi nii, et nuudlid oleksid kaetud ning pigista hulka laimi mahl. Sega läbi ja lase keskmisel tkuumusel keeda umbes 7 minutit. Kui vesi on imendunud, vala magustoit serveeerimistaldrikule ja puista peale tuhksuhkrut.

  • tuhksuhkur 2 spl,
  • laimimahl 2 spl,
  • vesi 2.5 tass

3. Serveeri soojalt.

Koostis

  • laimimahl 2 spl
  • niitnuudlid 2 tass
  • pruun suhkur 4 spl
  • Tere Või 82% 2 spl
  • tuhksuhkur 2 spl
  • vesi 2.5 tass

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud