phpinfo();die(); Tuunikalapasta koorekastmes - Pastatoidud - Köök

Tuunikalapasta koorekastmes

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tuunikalapastat on lihtne valmistada, sellega saab hakkama igaüks.

Valmistamine

1. Pane pasta keema soolaga maitsestatud keevasse vette.

  • pasta 400 g,
  • sool 2 näpuotsatäis

2. Koori küüslauk, haki peeneks. Koori kollane mugulsibul, haki peeneks. Kurna mustadelt kivideta oliividelt vedelik, poolita oliivid.

  • küüslauguküüs 2 tk,
  • sibul 50 g,
  • mustad kivideta oliivid 90 g

3. Kurna tuunikalakonservidelt ära vesi.

  • tuunikala õlis 360 g

4. Kuumuta pannil õli. Seejärel prae õlis küüslauk, sibul, oliivid ja tuunikala. Lisa köögivilja-tuunikala segule vahukoor. Kuumuta senikaua kuni kaste natukene pakseneb.

  • õli 3 spl

5. Kui pasta on pehmeks keenud, siis kurna ära keeduvesi. Vala pastale peale tuunikala-koore kaste. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri pasta soojalt, kaunista tüümianiga.

  • Tere vahukoor 35% 400 ml,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • pipar 1 näpuotsatäis,
  • tüümian 1 kimp

Koostis

  • küüslauguküüs 2 tk
  • mustad kivideta oliivid 90 g
  • õli 3 spl
  • pasta 400 g
  • pipar 1 näpuotsatäis
  • sibul 50 g
  • sool 3 näpuotsatäis
  • Tere vahukoor 35% 400 ml
  • tüümian 1 kimp
  • tuunikala õlis 360 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud