phpinfo();die(); Cheddari penne kanaga - Pastatoidud - Köök

Cheddari penne kanaga

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Juustune pasta, millele maitset lisab kuivatatud jõhvikad ja õunaviilud. 

Valmistamine

1. Keeda soolaga maitsestaud vees penned.

  • penne pasta 380 g

2. Kuumuta pannil õli. Prae kanaribad pruuniks. Lisa või. Lisa roheline sibul, õunaviilud ning maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Sega ja kuumuta umbes 3 minutit.

  • oliiviõli 2 spl,
  • kanafilee 2 tk,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • roheline sibul 4 tk,
  • õun 2 tk,
  • muskaatpähkel,
  • sool, pipar

3. Kalla juurde koor ja jõhvikad. Kuumuta tasasel tulel veel 3-4 minutit.

  • Tere vahukoor 35% 375 ml,
  • kuivatatud jõhvikad 125 ml

4. Lisa kastmele riivitud juust ja penned. Kuumuta seni kuni juust on sulanud. Serveeri kohe.

  • Cheddari juust 150 g

Koostis

  • Cheddari juust 150 g
  • kanafilee 2 tk
  • kuivatatud jõhvikad 125 ml
  • muskaatpähkel
  • oliiviõli 2 spl
  • õun 2 tk
  • penne pasta 380 g
  • roheline sibul 4 tk
  • sool, pipar
  • Tere vahukoor 35% 375 ml
  • Tere Või 82% 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud