phpinfo();die(); Gluteenivaba tuunikala lasanje - Pastatoidud - Köök

Gluteenivaba tuunikala lasanje

  • 8
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Vahelduseks klassikalisele lasanjesõpradele gluteenivaba lasanje tuunikalaga.

Valmistamine

1. Peenesta sibul, küüslauk ja porru, kuumuta pehmeks tilgas oliiviõlis. Lisa tomatikonserv ja maitseained. Lase haududa. Lisa tuunikala.

  • sibul 2 tk,
  • oliiviõli 2 spl,
  • purustatud tomatid 600 g,
  • sool, pipar,
  • tuunikala õlis 2 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • porru 1 tk

2. Valmista kaste. Sulata või potis ja lisa jahu. Pidevalt vispliga segades lisa piim. Klopi kaste ühtlaseks ja lase hetkeks keema tõusta kogu aeg segades. Maitsesta soola, pipraga lase keema tõusta ja tõsta tulelt.

  • Tere Või 82% 60 g,
  • Tere piim 2,5% 0.5 l,
  • jahu 3 spl,
  • sool, pipar

3. Tõsta kastet kõrgete servadega ahjuvormi, lao lasanjeplaadid, tõsta tuunikalakaste ja nii vaheldumisi. Kõige peale laota riivjuust. Kata vorm fooliumiga. Küpseta 200 kraadi juures 60 minutit. 10 minutit ennem lõppu võta foolium ära ja lase juustul pruunistuda. Lase lasanjel seista natuke aega enne serveerimist.

  • gluteenivabad lasanjeplaadid 1 pakk,
  • riivjuust 150 g

Koostis

  • gluteenivabad lasanjeplaadid 1 pakk
  • jahu 3 spl
  • küüslauguküüs 2 tk
  • oliiviõli 2 spl
  • porru 1 tk
  • purustatud tomatid 600 g
  • riivjuust 150 g
  • sibul 2 tk
  • sool, pipar
  • Tere piim 2,5% 0.5 l
  • Tere Või 82% 60 g
  • tuunikala õlis 2 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud