phpinfo();die(); Kana lasanje - Pastatoidud - Köök

Kana lasanje

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Veidi teistsugune lasanje kanaliha ja kodujuustuga.

Valmistamine

1. Prae tükeldatud kanafilee õlis ja maitsesta soola ning pipraga.

  • kanafilee 450 g,
  • sool, pipar

2. Sega juurde 4 dl pastakastet. Klopi kausis lahti munad ja lisa neile kodujuust ning hakitud ürdid.

  • pastakaste 4 dl,
  • muna 3 tk,
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g,
  • värsked ürdid (till, sibul, petersell) 1 peotäis

3. Määri ahjuvormi põhja kiht kanasegu, laota sellele 2 lasanjeplaati, määri peale pool kodujuustusegust, puista peale kolmandik riivjuustust ja pool järelejäänud kanasegust. Seejärel korda kõike veel üks kord ja lõpuks määri järelejäänud 1 dl pastakastet lasanjeplaatidele ja puista peale riivjuust.

  • lasanjeplaadid 8 tk,
  • riivjuust 300 g

4. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit fooliumi all ja viimased 10 minutit ilma fooliumita.

Koostis

  • kanafilee 450 g
  • lasanjeplaadid 8 tk
  • muna 3 tk
  • pastakaste 4 dl
  • riivjuust 300 g
  • sool, pipar
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g
  • värsked ürdid (till, sibul, petersell) 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud