phpinfo();die(); Koorene pasta aeglaselt hautatud lambaga - Pastatoidud - Köök

Koorene pasta aeglaselt hautatud lambaga

  • 6
  • 5 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Rikkalik pasta serveeritud kaua hautatud lamba, herneste ja koorekastmega. Sobib ideaalselt ka pidulikuks sündmuseks.

Valmistamine

1. Pese lambaliha ja kuivata paberrätikuga. Lõika 10 küüslauguküünt pikkupidi pooleks, poolita sibulad ja seller. Tõsta lammas ahjupotti, maitsesta soola ja pipraga ning torka sisse küüslauguküüned, pista potti veel sibul ja sellerivarred, nirista peale õli ja vala vormi põhja valge vein. Kata kaanega või tõmba ahjuvormile peale foolium. Küpseta 4-5 h 150C kraadi juures või kuni lamba liha laguneb kergelt laiali. Vajadusel lisa vahepeal hulka vett või veini.

  • lambaliha 1 kg,
  • küüslauguküüs 10 tk,
  • sellerivars 2 tk,
  • sibul 2 tk,
  • valge vein 200 ml,
  • õli

2. Keeda herneid soolaga maitsestatud vees 2-3 minutit, kurna. Keeda pasta. Võta lihatükid ahjupotist välja. Püreesta leem koos selleri, küüslaugu ja sibulaga kreemjaks.

  • herned 200 ml,
  • makaronid 500 g

3. Vala leem pannile koos kohvikoore, ürtide ja lambalihaga ning kuumuta 5 minutit. Seejärel lisa hulka herned, vajadusel maitsesta veel soola, pipra või ürtidega ja kuumuta 2-3 minutit.

  • Tere kohvikoor 10% 150 ml,
  • prantsuse ürdisegu 2 spl,
  • sool, pipar

4. Serveeri kastet koos pasta ja riivitud parmesaniga.

  • Parmesani juust 120 g

Koostis

  • herned 200 ml
  • küüslauguküüs 10 tk
  • lambaliha 1 kg
  • makaronid 500 g
  • õli
  • Parmesani juust 120 g
  • prantsuse ürdisegu 2 spl
  • sellerivars 2 tk
  • sibul 2 tk
  • sool, pipar
  • Tere kohvikoor 10% 150 ml
  • valge vein 200 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud