phpinfo();die(); Koorene pasta seente, valge veini ja kitsejuustuga - Pastatoidud - Köök

Koorene pasta seente, valge veini ja kitsejuustuga

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Siidise ja koorese tekstuuriga seenepasta kitsejuustu ja parmesaniga on parim seenehooaja õhtusöök.

Valmistamine

1. Puhasta ja viiluta seened, haki sibul, purusta küüslauk, riivi parmesan. Keeda pasta.

  • makaronid 400 g,
  • küüslauguküüs 1 tk,
  • sibul 1 tk,
  • šampinjonid 400 g

2. Prae pannil õlis küüslauku ja sibul klaasjaks. Lisa juurde seened, maitsesta soola ja pipraga ning prae 5 minutit. Seejärel vala pannile puljong, valge vein ja tüümian ning kuumuta 10 minutit.

  • puljong 125 ml,
  • tüümian 1 tl,
  • valge vein 125 ml,
  • õli (praadimiseks),
  • sool, pipar

3. Lisa seentele hulka kitsejuust, pool parmesanist ja toorjuust, sega ja hauta veel 5 minutit maitsesta vajadusel veel soola, pipra või tüümianiga.

  • Tere LaFresca toorjuust Vahemere ürtidega 17,7% 150 g,
  • Parmesani juust 80 g,
  • kitsejuust 100 g

4. Serveeri kaste koos pastaga, raputa peale allesjäänud parmesan.

Koostis

  • kitsejuust 100 g
  • küüslauguküüs 1 tk
  • makaronid 400 g
  • õli (praadimiseks)
  • Parmesani juust 80 g
  • puljong 125 ml
  • šampinjonid 400 g
  • sibul 1 tk
  • sool, pipar
  • Tere LaFresca toorjuust Vahemere ürtidega 17,7% 150 g
  • tüümian 1 tl
  • valge vein 125 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud