phpinfo();die(); Pasta veisehakklihaga tomatikastmes - Pastatoidud - Köök

Pasta veisehakklihaga tomatikastmes

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pasta valmistamisel võib kasutada ka lambahakkliha.

Valmistamine

1. Kuumuta pannil oliiviõlis küüslauk, kuid ära lase sel pruuniks minna. Lisa hakkliha ja pruunista.

  • oliiviõli,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • veisehakkliha 300 g

2. Samal ajal pane keema penned umbes 8-10 minutit, et saavutada al dente.

  • vesi,
  • penne pasta 300 g

3. Nüüd lisa hakklihale purustatud tomatid ja tomatipüree. Maitsesta see soola, pipra, värske hakitud oregano ja basiilikuga ning lisa ka pisut kurkumit ja curry maitseaineid. Kahe viimasega ole ettevaatlik, kuna need on vürtsikad.

  • purustatud tomatid 1 purk,
  • tomatipüree 1 pakk,
  • sool,
  • pipar,
  • oregano,
  • basiilik,
  • kurkum,
  • karripulber

4. Sega penned peale kurnamist kastmesse ja raputa kaunistuseks veel värsket oreganot ja basiilikut peale.

5. Serveeri.

Koostis

  • basiilik
  • karripulber
  • kurkum
  • küüslauguküüs 2 tk
  • oliiviõli
  • oregano
  • penne pasta 300 g
  • pipar
  • purustatud tomatid 1 purk
  • sool
  • tomatipüree 1 pakk
  • veisehakkliha 300 g
  • vesi

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud