phpinfo();die(); Lillkapsa pastavorm kahe juustuga - Pastatoidud - Köök

Lillkapsa pastavorm kahe juustuga

  • 6
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Rammus ja maitsev õhtusöök.

Valmistamine

1. Tükelda peekon ja prae krõbedaks. Aja suures potis vesi keema, lisa penned, sool ja keeda . Lisa 5 minutit enne keemisaja lõppu lillkapsaõisikud.

  • peekon 200 g,
  • penne pasta 300 g,
  • sool,
  • lillkapsas 1 tk

2. Valge kastme valmistamiseks sulata potis keskmisel kuumusel või, lisa järkjärgult segades jahu. Kuumuta veidi ning lisa vähehaaval piim. Lisa mascarpone ja sega ühtlaseks. Maitsesta vähese soola ja riivitud muskaatpähkliga. Kui tundub, et kaste on liiga paks, siis lisa veidi pasta-lillkapsa keeduvett.

  • Tere Või 82% 30 g,
  • jahu 30 g,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 300 ml,
  • mascarpone toorjuust 250 g,
  • muskaatpähkel

3. Sega omavahel pasta ja lillkapsas, valge kaste, peekon ja pool riivitud juustust. Tõsta segu ahjuvormi, kata ülejäänud riivjuustuga ning küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit kuni pealt kuldne. Serveeri värske salatiga.

  • riivjuust 150 g

Koostis

  • jahu 30 g
  • lillkapsas 1 tk
  • mascarpone toorjuust 250 g
  • muskaatpähkel
  • peekon 200 g
  • penne pasta 300 g
  • riivjuust 150 g
  • sool
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 300 ml
  • Tere Või 82% 30 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud