phpinfo();die(); Lõhe ja spinati lasanje - Pastatoidud - Köök

Lõhe ja spinati lasanje

  • 5
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ja maitsev spinati lasanje>

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 180 kraadini ning võita ahjuvorm. Pane spl õli potti, lisa kuubikuteks lõigatud lõhefilee ning spinat. Aeg ajalt segades kuumuta neid kergelt pehmenemiseni.

  • lõhefilee 400 g,
  • beebispinat 4 peotäis,
  • Tere Või 82% 1 tl,
  • oliiviõli 1 spl

2. Tee kaste: sulata potis või keskmisel kuumusel. Lisa jahu ning kuumuta segades 1 minut. Lisa piim ja sega ning kuumuta sobiva konsistentsini paar minutit. Vajadusel lisa juurde piima. Sega kaste lõhe-spinatisegusse ning maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 250 ml,
  • jahu 1 spl,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • muskaatpähkel 1 näpuotsatäis,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis

3. Jaota lasanjeplaadid vormi. Tõsta plaatidele lõhesegu, kata teise kihi plaatidega ning seejärel kata need lõheseguga. Tee ka kolmas kiht ning pärast segu jaotamist puista peale riivjuustu. Aseta ahju 40 minutiks. Lase jahtuda ning lõika parajad portsjonid.

  • lasanjeplaadid 200 g,
  • riivjuust 4 spl

Koostis

  • beebispinat 4 peotäis
  • jahu 1 spl
  • lasanjeplaadid 200 g
  • lõhefilee 400 g
  • muskaatpähkel 1 näpuotsatäis
  • oliiviõli 1 spl
  • riivjuust 4 spl
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 250 ml
  • Tere Või 82% 1 spl
  • Tere Või 82% 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud