phpinfo();die(); Pasta Carbonara - Pastatoidud - Köök

Pasta Carbonara

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pasta juurde võid serveerida värsket salatit.

Valmistamine

1. Lase vesi keema, lisa õli ja pisut soola. Keeda spagette täpselt nii kaua, kui pakendil kirjas on.

  • spagetid 500 g,
  • õli,
  • sool

2. Kuni spagetid keevad, tükelda sink.

  • sink 200 g

3. Kurna spagettidelt vesi ja pane need pannile.

4. Lisa sink ja vala peale vahukoor, seejärel kuumuta ja sega.

  • Tere vahukoor 35% 200 ml

5. Maitsesta soola ja pipraga.

  • pipar,
  • sool

6. Serveerimisel kaunista värske tüümianiga ja riivi peale Parma juustu.

  • Parmesani juust ,
  • tüümian

Koostis

  • õli
  • Parmesani juust
  • pipar
  • sink 200 g
  • sool
  • spagetid 500 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • tüümian

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud