phpinfo();die(); Pasta juustukastme ja peekoniga - Pastatoidud - Köök

Pasta juustukastme ja peekoniga

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mumuu õpetab valmistama juustust pastarooga, mis maitseb kogu perele.

Valmistamine

1. Kuumuta pann, pane pannile tükeldatud peekon ja lase rasval välja sulada, lisa hakitud küüslauk ja kuumuta mõni minut.

  • suitsupeekon 100 g,
  • küüslauguküüs 2 tk

2. Kalla peale vahukoor ja lase veidi keeda.

  • Tere vahukoor 35% 200 ml

3. Lisa sulatatud juust, hakitud basiilik, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta veel mõned minutid.

  • basiilik,
  • sool,
  • pipar,
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g

4. Kastme valmistamise ajal pane soolaga maitsestatud vette keema pasta ja keeda see peaaegu pehmeks.

  • pasta 400 g,
  • sool

5. Kui pasta on keenud, kurna ja sega pasta kastmega.

6. Pane taldrikule, lisa ohtralt riivitud parmesani ja söö kohe.

  • Parmesani juust

Koostis

  • basiilik
  • küüslauguküüs 2 tk
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g
  • Parmesani juust
  • pasta 400 g
  • pipar
  • sool
  • suitsupeekon 100 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud