phpinfo();die(); Kukeseene-täisterapasta - Pastatoidud - Köök

Kukeseene-täisterapasta

  • 6
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Valmista sügisestest seentest endale toitvat kukeseene-täisterapastat.

Valmistamine

1. Keeda pasta. Samal ajal haki köögiviljad, seened ja peekon väikesteks tükkideks.

  • täisteramakaronid 150 g,
  • kukeseened 150 g,
  • porrulauk (valge osa) 1 tk,
  • sibul (pisem) 2 tk,
  • suitsutatud peekon 1 pakk,
  • küüslaauguküüs 2 tk

2. Küpseta pannil õliga selles järjekorras: peekon, sibulad, porru, küüslauk, kukeseened.

  • oliiviõli

3. Lisa pannile vahukoor, Merevaigud ning maitseta soola ja pipraga. Viimasena lisa makaronid ja Mozzarella. Serveeri värske basiilikuga.

  • Merevaik sulatatud juust murulauguga 18,5% 3 spl,
  • Merevaik sulatatud juust kukeseentega 18,5% 3 spl,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 330 g,
  • basiilik 1 peotäis,
  • pipar,
  • sool

Koostis

  • basiilik 1 peotäis
  • kukeseened 150 g
  • küüslaauguküüs 2 tk
  • Merevaik sulatatud juust kukeseentega 18,5% 3 spl
  • Merevaik sulatatud juust murulauguga 18,5% 3 spl
  • oliiviõli
  • pipar
  • porrulauk (valge osa) 1 tk
  • sibul (pisem) 2 tk
  • sool
  • suitsutatud peekon 1 pakk
  • täisteramakaronid 150 g
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 330 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud