phpinfo();die(); Penned seakaelakarbonaadi ja päikesekuivatatud tomatitega - Pastatoidud - Köök

Penned seakaelakarbonaadi ja päikesekuivatatud tomatitega

  • 6
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ning maitsev õhtusöök perele.

Valmistamine

1. Tükelda liha väikesteks tükkideks. Keeda penned.

  • sea kaelakarbonaad 400 g,
  • penne pasta 300 g

2. Lisa pannile õli ja lihatükid. Maitsesta soola ja pipraga.

  • oliiviõli 3 spl,
  • sool, pipar

3. Lisa tükeldatud sibul, pressitud küüslauk, tükeldatud paprika ja päikesekuivatatud tomatid.

  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • paprika 1 tk,
  • päikesekuivatatud tomatid 100 g

4. Lisa vein ning lase mõned minutid haududa, viimasena lisa poolitatud tomatid.

  • valge vein 100 ml,
  • kirsstomatid 150 g

5. Lisa köögikoor ja lõpuks penned.

  • Tere köögikoor 300 ml,
  • penne pasta 300 g

6. Serveeri parmesani ja basiilikuga.

  • Parmesani juust 50 g,
  • basiilik

Koostis

  • basiilik
  • kirsstomatid 150 g
  • küüslauguküüs 2 tk
  • oliiviõli 3 spl
  • päikesekuivatatud tomatid 100 g
  • paprika 1 tk
  • Parmesani juust 50 g
  • penne pasta 600 g
  • sea kaelakarbonaad 400 g
  • sibul 1 tk
  • sool, pipar
  • Tere köögikoor 300 ml
  • valge vein 100 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud