phpinfo();die(); Suvikõrvitsa-peekoni tagliatelle - Pastatoidud - Köök

Suvikõrvitsa-peekoni tagliatelle

  • 3
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pastaroad on lihtsad, kuid saavad alati sööjate suust kiidusõnu. Kui tahad ennast proovile panna, valmista värske pasta ise.

Valmistamine

1. Lõika peekon ribadeks ja prae pannil, kuni see muutub krõbedaks.

  • suitsupeekon 150 g,
  • õli (praadimiseks)

2. Lisa riivitud suvekõrvits ja küpseta, kuni kõrvits muutub pehmeks.

  • suvikõrvits 1 tk

3. Lisa peeneks hakitud küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.

  • küüslauguküüs 1 tk,
  • pipar,
  • sool

4. Keeda tagliatelled soolvees.

  • Tagliatelle pasta 300 g,
  • sool

5. Sega pasta peekoni-suvekõrvitsaseguga. Lisa juurde suitsujuust, sulajuust ja koorejogurt.

  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 100 g,
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 100 g,
  • Tere suitsujuust 18% 100 g

Koostis

  • küüslauguküüs 1 tk
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 100 g
  • õli (praadimiseks)
  • pipar
  • sool
  • suitsupeekon 150 g
  • suvikõrvits 1 tk
  • Tagliatelle pasta 300 g
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 100 g
  • Tere suitsujuust 18% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud