phpinfo();die(); Tagliatelle rukola ja fenkoliga - Pastatoidud - Köök

Tagliatelle rukola ja fenkoliga

  • 2
  • 35 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemine toorjuustupasta fenkoli ja rukolaga.

Valmistamine

1. Keeda tagliatelle soolaga maitsestatud vees peaaegu valmis. Kurna, kuid jäta 60 ml keeduvett alles. Viiluta fenkol peenikesteks viiludeks, kuid ära viiluta tugevat südamikku. Purusta küüslauk.

  • Tagliatelle pasta 200 g,
  • fenkol 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk

2. Prae pannil õlis fenkolit 10 minutit. Seejärel lisa küüslauk ja kuumuta veel 2 minutit. Nüüd vala peale pastakeeduvesi, toorjuust, sidrunimahl ja tagliatelle, maitsesta soola ja pipraga. Sega korralikult läbi ja kuumuta minut. Nüüd sega hulka rukola, keera tuli alt ja lase minut tõmmata.

  • rukola 3 peotäis,
  • sidrunimahl 1 tl,
  • Tere LaFresca toorjuust Vahemere ürtidega 17,7% 190 g,
  • sool, pipar,
  • õli

3. Serveeri pastat koos riivitud parmesaniga.

  • Parmesani juust 60 g

Koostis

  • fenkol 1 tk
  • küüslauguküüs 2 tk
  • õli
  • Parmesani juust 60 g
  • rukola 3 peotäis
  • sidrunimahl 1 tl
  • sool, pipar
  • Tagliatelle pasta 200 g
  • Tere LaFresca toorjuust Vahemere ürtidega 17,7% 190 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud