phpinfo();die(); Tagliatelle suitsujuustu ja suitsukanaga - Pastatoidud - Köök

Tagliatelle suitsujuustu ja suitsukanaga

  • 1
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev ja kreemine pastaroog kana, peekoni ja suitsjuustuga.

Valmistamine

1. Kuumuta pann keskmise kuumuseni ja lisa sellele pisut oliivõli. Lisa tükeldatud suitsupeekon ja viilutatud šampinjonid.

  • oliiviõli 1 spl,
  • šampinjonid 30 g,
  • suitsupeekon 25 g

2. Kuumuta mõni minut, lisa siis tükeldatud suitsukana ja õhukesed küüslauguviilud. Lisa paar supilusikatäit vett ja keedetud tagliatelled.

  • küüslauguküüs 1 tk,
  • suitsukana 85 g,
  • Tagliatelle pasta 140 g

3. Sega pisut ja lisa Tere vahukoor ning kolmveerand riivitud Tere suitsujuustust. Kuumuta pidevalt segades kuni kaste on sobiva paksusega.

  • Suitsujuust 18% 30 g,
  • Tere vahukoor 35% 70 ml

4. Enne serveerimist lisa pooleks lõigatud kirsstomatid. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kohe kerge rohelise salatituti ja ülejäänud riivitud Tere suitsujuustuga.

  • rukola 1 peotäis,
  • kirsstomatid 50 g,
  • Suitsujuust 18% 10 g,
  • sool,
  • valge pipar

Koostis

  • kirsstomatid 50 g
  • küüslauguküüs 1 tk
  • oliiviõli 1 spl
  • rukola 1 peotäis
  • šampinjonid 30 g
  • sool
  • Suitsujuust 18% 40 g
  • suitsukana 85 g
  • suitsupeekon 25 g
  • Tagliatelle pasta 140 g
  • Tere vahukoor 35% 70 ml
  • valge pipar

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud