phpinfo();die(); Teokarbipasta lõhega - Pastatoidud - Köök

Teokarbipasta lõhega

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Teokarbipasta lõhega maitseb ka lastele.

Valmistamine

1. Pane pasta suurde kastrulisse rohke veega keema. Sulata teises kastrulis või, lisa peenestatud sibul ja küüslauk ning pruunista nõrgal kuumusel pidevalt segades 3 minutit. Raputa üle jahuga ja kuumuta veel 1 minut.

  • pasta 400 g,
  • Tere Või 82% 30 g,
  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • jahu 1 spl

2. Sega omavahel piim, hapukoor ja sidruni-mahl, vala peenikese nirena pidevalt segades kastrulisse. Kuumuta segades keskmisel kuumusel 3 minutit, kuni kaste hakkab keema ja pakseneb.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 2.5 dl,
  • Tere hapukoor 20% 2.5 dl,
  • sidrunimahl 1 spl

3. Lisa tükeldatud lõhefilee ja petersell ning keeda segades, kuni lõhe on läbinisti küps. Maitsesta soola ja pipraga. Nõruta keenud pasta ja kalla keedunõusse tagasi, vala kastmega üle, sega läbi ja serveeri otsekohe.

  • lõhefilee 400 g,
  • petersell 2 spl,
  • sool,
  • pipar

Koostis

  • jahu 1 spl
  • küüslauguküüs 2 tk
  • lõhefilee 400 g
  • pasta 400 g
  • petersell 2 spl
  • pipar
  • sibul 1 tk
  • sidrunimahl 1 spl
  • sool
  • Tere hapukoor 20% 2.5 dl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 2.5 dl
  • Tere Või 82% 30 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud