phpinfo();die(); Baklažaani-juustusalat - Salatid - Köök

Baklažaani-juustusalat

  • 5
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev ja kiire valmistada!

Valmistamine

1. Pese ja kuivata baklažaanid ning lõika 1-1 ½ cm jämedusteks viiludeks. Prae baklažaaniviilud kuumas õlis. Lõika puhastatud paprikate ja tomatite viljaliha ribadeks. Haki pestud maitse-roheline peeneks.

  • baklažaan 2 tk,
  • õli,
  • paprika 2 tk,
  • tomat 5 tk,
  • pune,
  • koriander,
  • petersell,
  • till

2. Tõsta hakitud küüslaugu ja riivitud juustuga ülepuistatud baklažaaniviilud, paprikaribad, tomatitükid ja maitseroheline kihikaupa vaagnale. Riputa igale salatikihile veidi soola. Hoia salatit enne serveerimist külmas.

  • küüslauguküüs 3 tk,
  • riivjuust 150 g,
  • sool

Koostis

  • baklažaan 2 tk
  • koriander
  • küüslauguküüs 3 tk
  • õli
  • paprika 2 tk
  • petersell
  • pune
  • riivjuust 150 g
  • sool
  • till
  • tomat 5 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud