phpinfo();die(); Gluteenivaba pastasalat suitsukanaga - Salatid - Köök

Gluteenivaba pastasalat suitsukanaga

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hästi sobib siia salatisse värske õun ja värske kurk.

Valmistamine

1. Keeda pasta al dente. Haki kurgid , õun ja paprika tükkideks.

  • gluteenivaba pasta 250 g,
  • kurk 100 g,
  • õun 2 tk,
  • paprika 1 tk,
  • marineeritud kurk 100 g

2. Tükelda kana ja sega kõik kokku.

  • suitsukana 200 g

3. Lisa majonees, hapukoor ja maitseained ning sega.

  • Tere hapukoor 20% 250 g,
  • majonees 100 g,
  • sool, pipar,
  • suhkur

4. Lase paar tundi külmas tõmmata.

Koostis

  • gluteenivaba pasta 250 g
  • kurk 100 g
  • majonees 100 g
  • marineeritud kurk 100 g
  • õun 2 tk
  • paprika 1 tk
  • sool, pipar
  • suhkur
  • suitsukana 200 g
  • Tere hapukoor 20% 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud