phpinfo();die(); Granaatõuna ja piparmündiga pardifileesalat - Salatid - Köök

Granaatõuna ja piparmündiga pardifileesalat

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne valmistada, lihtne serveerida ning maitse on suurepärane. 

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Kuumuta pliidil pann ja küpseta fileesid umbes 1 minut nahaga külg all pool. Keera fileed tagurpidi ahjuvormi ja pista ahju 15 minutiks.

  • pardifilee 2 tk

2. Laota salatilehed serveerimise alusele. Kata salatilehed fileedest lõigatud õhukeste viiludega.

  • roheline salat 1 peotäis

3. Poolita granaatõun, eralda ühest pooled seemned ja laota lihale. Teisest poolest pigista lihale mahl. Haki peeneks piparmünt ja laota lihale.

  • granaatõun 1 tk,
  • piparmünt 1 kimp

Koostis

  • granaatõun 1 tk
  • pardifilee 2 tk
  • piparmünt 1 kimp
  • roheline salat 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud