phpinfo();die(); Heeringasalat uputatud munadega - Salatid - Köök

Heeringasalat uputatud munadega

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Uutmoodi lahendus munade näol.

Valmistamine

1. Puhasta heeringas luudest ning haki kuubikuteks. Sega hapukoor majoneesiga ning lisa heeringakuubikud ja maitse järgi murulauku.

  • heeringafilee 200 g,
  • Tere hapukoor 20% 250 g,
  • majonees 100 g,
  • murulauk

2. Puhasta sibul ning lõika õhukesteks ratasteks. Sega ülejäänud ainetega ning lase vähemalt 10 minutit maitsestuda.

  • punane sibul 2 tk,
  • sidrunimahl 1 tk,
  • rapsiõli 2 spl,
  • sool,
  • õunaäädikas 1 spl

3. Kuumuta munakeeduvesi keemiseni, lisa sool ja äädikas. Vähenda kuumust nii palju, et vesi vaid vaevu keeks. Eemalda muna ettevaatlikult koorest otse keeduvette. Kuumuta kuni soovitud küpsuseni, vajadusel pööra ettevaatlikult ka teise külje peale. Valmis mune võib hoida kuni kasutamiseni soojas vees ning vahetult enne serveerimist tuleb neid nõrutada.

  • muna 4 tk

4. Tõsta taldikule heeringakastet, lisa sibulad ja muna.

Koostis

  • heeringafilee 200 g
  • majonees 100 g
  • muna 4 tk
  • murulauk
  • õunaäädikas 1 spl
  • punane sibul 2 tk
  • rapsiõli 2 spl
  • sidrunimahl 1 tk
  • sool
  • Tere hapukoor 20% 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud