phpinfo();die(); Hirsisalat röstitud muskaatkõrvitsaga - Salatid - Köök

Hirsisalat röstitud muskaatkõrvitsaga

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Salati valmistamine nõuab küll aega, aga see on seda väärt!

Valmistamine

1. Koori ja tükelda kõrvits, pane tükid kaussi, vala peale pisut õli ja sega tükid läbi, et kõik oleksid õlised. Vala ahjupannile ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit. Küpsemise ajal sega ka üks kord. Pane hirss potti, vala peale vesi ja lase keema tõusta. Keeda paar minutit, vala seejärel keeduvesi pealt ära ja vala peale uus vesi. Keeda, kuni hirss on pehme. Kurna ja jahuta.

  • muskaatkõrvits 1 tk,
  • hirss 2 dl

2. Tükelda avokaado, mozzarella ja kirsstomatid. Sega kõik salati komponendid kokku.

  • avokaado 2 tk,
  • kirsstomatid 300 g,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 200 g,
  • basiilik (hakitud) 1 peotäis,
  • idandatud mungoad 1 peotäis

3. Vispelda kastme koostisosad omavahel. Vala kaste salatile ja serveeri.

  • kreekapähkliõli 5 spl,
  • valge veini äädikas 2 spl,
  • küüslauguküüs 1 tk,
  • pipar 1 näpuotsatäis,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • suhkur 2 tl,
  • sinep 1 näpuotsatäis

Koostis

  • avokaado 2 tk
  • basiilik (hakitud) 1 peotäis
  • hirss 2 dl
  • idandatud mungoad 1 peotäis
  • kirsstomatid 300 g
  • kreekapähkliõli 5 spl
  • küüslauguküüs 1 tk
  • muskaatkõrvits 1 tk
  • pipar 1 näpuotsatäis
  • sinep 1 näpuotsatäis
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 2 tl
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 200 g
  • valge veini äädikas 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud