phpinfo();die(); Kartuli-tuunikalasalat - Salatid - Köök

Kartuli-tuunikalasalat

  • 3
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev ja kerge salat on suvine lemmik.

Valmistamine

1. Lõika keedetud kartulid suuremateks viiludeks, kirsstomatid sektoriteks, kurgid ribadeks ning rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Tõsta see kõik suuremasse kaussi ning sega kergelt läbi.

  • kartul 3 tk,
  • kurk 0.5 tk,
  • kirsstomat 6 tk,
  • jääsalat või Frillice salat 75 g

2. Kalla õli ja äädikas klaaspurki või segatisse, lisa natuke soola, pipart ja estragoni, loksuta kõik läbi ja kalla salatile.

  • õli 2.5 spl,
  • valge veini äädikas 1 spl,
  • pipar,
  • sool,
  • kuivatatud estragon

3. Tõsta salat serveerimistaldrikule, pane peale tuunikalatükid, kilu/anšoovisefileed ja tillivõrseid. Serveeri kohe.

  • tuunikala õlis 90 g,
  • vürtsikilu- või anšoovisefilee 50 g,
  • till

Koostis

  • jääsalat või Frillice salat 75 g
  • kartul 3 tk
  • kirsstomat 6 tk
  • kuivatatud estragon
  • kurk 0.5 tk
  • õli 2.5 spl
  • pipar
  • sool
  • till
  • tuunikala õlis 90 g
  • valge veini äädikas 1 spl
  • vürtsikilu- või anšoovisefilee 50 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud