phpinfo();die(); Kartulisalat porruga - Salatid - Köök

Kartulisalat porruga

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Porrulaugu asemel võid kasutada ka 1 detsiliitrit murulauku.

Valmistamine

1. Keeda kartulid koorega. Koori ja lõika viiludeks (soojad kartulid imavad kastme endasse paremini kui külmad).

  • kartul 8 tk

2. Viiluta porrulauk. Lao kartulid ja porrulauk vaheldumisi kaussi.

  • porru 1 tk

3. Sega kaste ja vala peale.

  • õli 4 spl,
  • sidrunimahl 3 spl,
  • sool,
  • must pipar

Koostis

  • kartul 8 tk
  • must pipar
  • õli 4 spl
  • porru 1 tk
  • sidrunimahl 3 spl
  • sool

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud