phpinfo();die(); Kartulisalat suitsukana ja virsikuga - Salatid - Köök

Kartulisalat suitsukana ja virsikuga

  • 8
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Virsikukompoti asemel võid nende hooajal kasutada ka värskeid nektariine või virsikuid.

Valmistamine

1. Keeda kartulid (värsked koos koorega) soolaga maitsestatud vees pehmeks. Jahuta ja lõika neljaks või kaheksaks.

  • kartul 500 g,
  • sool

2. Puhasta kana nahast ja luudest ning tükelda liha.

  • grillkanakoib 4 tk

3. Lõika virsikud sektoriteks.

  • virsikukonserv 1 purk

4. Kastme jaoks sega omavahel majonees, jogurt, sool ja pipar. Sega suures kausis kartulid, kanaliha ja virsikud.

  • lahja majonees 2 spl,
  • pipar,
  • sool,
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 500 g

5. Vala üle kastmega, lisa peenestatud basiilikulehed ja sega õrnalt läbi.

  • basiilik 1 peotäis

Koostis

  • basiilik 1 peotäis
  • grillkanakoib 4 tk
  • kartul 500 g
  • lahja majonees 2 spl
  • pipar
  • sool
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 500 g
  • virsikukonserv 1 purk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud