phpinfo();die(); Kerge nuikapsa salat parmesani ja sarapuupähklitega - Salatid - Köök

Kerge nuikapsa salat parmesani ja sarapuupähklitega

  • 4
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Õun annab salatile mõnusa mahlase maitse.

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Rösti pähkleid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 10-12 minutit. Lase jahtuda, seejärel haki.

  • sarapuupähklid 0.5 tass

2. Viiluta nuikapsas ketasteks ning sega need kooritud ja viilutatud õunte ja viilutatud redistega. Lisa piparmündi lehti ning sega kergelt läbi.

  • nuikapsas 2 tk,
  • õun (suur) 1 tk,
  • redis 7 tk,
  • piparmündilehed 1 peotäis

3. Sega sidruni koor, - mahl ja äädikas. Maitsesta soolaga ning vala salatile.

  • sidrunikoor (riivitud) 0.5 tl,
  • sidrunimahl 1 spl,
  • valge veini äädikas 1 spl,
  • sool 1 näpuotsatäis

4. Sega purustatud pähklid õli ja soolaga ning puista need serveerimisel salatile koos piparmündiga ning riivitud juustuga.

  • oliiviõli 1 spl,
  • Parmesani juust 50 g,
  • piparmündilehed 1 peotäis,
  • sool 1 näpuotsatäis

Koostis

  • nuikapsas 2 tk
  • oliiviõli 1 spl
  • õun (suur) 1 tk
  • Parmesani juust 50 g
  • piparmündilehed 2 peotäis
  • redis 7 tk
  • sarapuupähklid 0.5 tass
  • sidrunikoor (riivitud) 0.5 tl
  • sidrunimahl 1 spl
  • sool 2 näpuotsatäis
  • valge veini äädikas 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud