phpinfo();die(); Kitsejuustusalat - Salatid - Köök

Kitsejuustusalat

  • 2
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrk salat, mille teeb huvitavaks maitsev kitsejuust!

Valmistamine

1. Tõsta salatikaussi ruccola ja basiilik. Viiluta köögiviljakoorijaga kurk, tükelda tšilli ja sibul ning lisa need salatile.

  • basiilik 1 peotäis,
  • rukola 1 peotäis,
  • kurk 0.5 tk,
  • punane tšillikaun 1 tk,
  • punane sibul 1 tk

2. Kastme jaoks sega oliivõli, sidrunimahl, mesi ja maitsesta soola ja pipraga. Kalla kaste salatile.

  • oliiviõli 2 spl,
  • sidrunimahl 1 spl,
  • mesi 1 tl,
  • sool,
  • pipar

3. Lõika pirnid sektoriteks.

  • pirn 2 tk

4. Kuumuta pannil õli ja lisa suhkur. Karamelliseeri pirnisektoreid kuldseks.

  • suhkur 1 tl

5. Lõika kitsejuust 2-3 cm paksusteks viiludeks ja tõsta pannile. Prae juustu mõlemalt poolt.

  • kitsejuust 200 g

6. Serveeri salat taldrikule, lisa juurde karamelliseeritud pirnid ja kõige peale kitsejuustu viilud. Maitsesta musta pipraga ja puista peale seedermänniseemneid.

  • seedermänniseemned 1 peotäis

Koostis

  • basiilik 1 peotäis
  • kitsejuust 200 g
  • kurk 0.5 tk
  • mesi 1 tl
  • oliiviõli 2 spl
  • pipar
  • pirn 2 tk
  • punane sibul 1 tk
  • punane tšillikaun 1 tk
  • rukola 1 peotäis
  • seedermänniseemned 1 peotäis
  • sidrunimahl 1 spl
  • sool
  • suhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud