phpinfo();die(); Klassikaline kasukas - Salatid - Köök

Klassikaline kasukas

  • 10
  • 12 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Vana hea  klassikaline kasukas. Vanasti ei puudunud see üheltki peolaualt!

Valmistamine

1. Keeda kartul, porgand ja muna. Riivi kartul, porgand ja peet jämeda riiviga.

  • kartul 5 tk,
  • porgand 4 tk,
  • punapeet (keedetud) 500 g,
  • muna 3 tk

2. Tükelda sibul, kurk, porru ja heeringas.

  • sibul 1 tk,
  • porru 1 tk,
  • heeringafilee 200 g,
  • marineeritud kurk 3 tk

3. Võta üks suur kauss ja lao kihtidena kõik kaussi. Alusta sibul, porru, heeringas, marineeritud kurk, porgand, kartul, peet.

4. Sega kokku kaste –majonees ja hapukoor. Torka salatisse mõned augud, et kaste imbuks läbi. Kata kastmega kauss.

  • Hellmanns majonees 250 g,
  • Tere hapukoor 20% 250 g,
  • Muna (keedetud) 3 tk,
  • roheline sibul 1 peotäis

5. Pane salat ööpäevaks seisma. Enne serveerimist kaunista hakitud muna ja maitserohelisega.

Koostis

  • heeringafilee 200 g
  • Hellmanns majonees 250 g
  • kartul 5 tk
  • marineeritud kurk 3 tk
  • muna 3 tk
  • Muna (keedetud) 3 tk
  • porgand 4 tk
  • porru 1 tk
  • punapeet (keedetud) 500 g
  • roheline sibul 1 peotäis
  • sibul 1 tk
  • Tere hapukoor 20% 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud