phpinfo();die(); Krevetisalat laimi ja koriandriga - Salatid - Köök

Krevetisalat laimi ja koriandriga

  • 2
  • 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mereannisõpradele on see salat tõeliseks maiuspalaks.

Valmistamine

1. Kuumuta pannil või-oliiviõli segus hakitud küüslauku ja tšillit 1 minut.

  • küüslauguküüs 1 tk,
  • punane tšillikaun 0.5 tk,
  • oliiviõli 1 tl,
  • Tere Või 82% 1 tl

2. Lisa alkohol ning laimimahl. Lase keema.

  • cavat või mõni muu kuiv vahuvein või siider või valge vein 1 dl,
  • laim 1 tk

3. Pane vedeliku sisse krevetid ja hoia väikesel kuumusel: tooreste krevettide puhul niikaua kuni krevetid muutuvad roosakaks (u 5-7 minutit), eelkeedetud krevetid maksimaalselt 1 minut. Ära kauem hauta, krevetiliha muutub tuimaks.

  • krevetid 200 g

4. Haki sisse punt koriandrilehti. Maitsesta soola ja pipraga. Sega ja tõsta tulelt. Pane kaas peale ja lase krevettidel maitseleemes jahtuda.

  • koriander 1 punt,
  • pipar,
  • sool

5. Aseta salatilehed ja tükeldatud tomatid taldrikule, lao peale jahtunud krevetid ja kastmeks soovi korral krevetileem.

  • salatilehed 1 pott,
  • tomat

Koostis

  • cavat või mõni muu kuiv vahuvein või siider või valge vein 1 dl
  • koriander 1 punt
  • krevetid 200 g
  • küüslauguküüs 1 tk
  • laim 1 tk
  • oliiviõli 1 tl
  • pipar
  • punane tšillikaun 0.5 tk
  • salatilehed 1 pott
  • sool
  • Tere Või 82% 1 tl
  • tomat

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud