phpinfo();die(); Läätsesalat suitsukalaga - Salatid - Köök

Läätsesalat suitsukalaga

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Tervislikust toiduainest salat kalaga.

Valmistamine

1. Keeda läätsed soolases vees soovitud pehmuseni. Nõruta ja jäta ootele.

  • rohelised läätsed 100 g

2. Ühenda hakitud roheline sibul, pisut riivitud apelsinikoort, apelsinist pressitud mahl ja õli kastmeks ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa oliivõli.

  • roheline sibul 1 peotäis,
  • apelsinimahl 0.5 tk,
  • pipar,
  • sool,
  • apelsinikoor 1 spl,
  • oliiviõli 3 spl

3. Sega juurde läätsed, avokaadoviilud ja rukola ning pane seejärel taldrikule. Puista peale tomatid ja kalalõigud.

  • avokaado 1 tk,
  • rukola 100 g,
  • kirsstomatid 100 g,
  • kuumsuitsu hõbeheik 100 g

Koostis

  • apelsinikoor 1 spl
  • apelsinimahl 0.5 tk
  • avokaado 1 tk
  • kirsstomatid 100 g
  • kuumsuitsu hõbeheik 100 g
  • oliiviõli 3 spl
  • pipar
  • roheline sibul 1 peotäis
  • rohelised läätsed 100 g
  • rukola 100 g
  • sool

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud