phpinfo();die(); Lillkapsa-kikerherne ja kartulisalat hapukoorekastmes - Salatid - Köök

Lillkapsa-kikerherne ja kartulisalat hapukoorekastmes

  • 4
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Salat, mis ei jäta kõhtu korisema!

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sega kausis lillkapsaõisikud poolitatud kartulitega. Lisa sool, pipar ja õli. Laota küpsetusplaadie ning küpseta 15 minutit.

  • lillkapsas 500 g,
  • kartul 350 g,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis,
  • õli 1.5 spl

2. Samas kausis sega suvikõrvitsa viilud kikerhernestega ning lisa õli, soola, pipart. Lisa need küpsetusplaadile. Küpseta veel 15 minutit.

  • suvikõrvits 1 tk,
  • kikerherned 1.5 klaas,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis,
  • õli 1.5 spl

3. Kastmeks sega kõik ülejäänud koostisained omavahel, vajadusel maitsesta soolaga. Sega küpsetatud köögiviljad kastmega.

  • sibulahelbed 1 tl,
  • tšillihelbed 1 tl,
  • kuivatatud till 1 tl,
  • sidrunimahl 1 tl,
  • petersell (hakitud) 1 peotäis,
  • sinep 1 tl,
  • Tere hapukoor 20% 0.5 klaas

Koostis

  • kartul 350 g
  • kikerherned 1.5 klaas
  • kuivatatud till 1 tl
  • lillkapsas 500 g
  • õli 3 spl
  • petersell (hakitud) 1 peotäis
  • sibulahelbed 1 tl
  • sidrunimahl 1 tl
  • sinep 1 tl
  • sool, pipar 2 näpuotsatäis
  • suvikõrvits 1 tk
  • Tere hapukoor 20% 0.5 klaas
  • tšillihelbed 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud