phpinfo();die(); Lõhesalat granaatõuna ja greibiga - Salatid - Köök

Lõhesalat granaatõuna ja greibiga

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnus värske salat hapuka maitsega.

Valmistamine

1. Lõika lõhefileest risti õhukesed viilud, maitsesta ning prae pannil.

  • lõhefilee 500 g,
  • sool, pipar

2. Puhasta greip ja granaatõun. Lao kandikule salat, granaatõun, puhastatud greip.

  • granaatõun 0.5 tk,
  • greip 0.5 tk,
  • salatisegu 1 pakk

3. Sega greibimahl 3 sl oliiviõliga. Viimasena lao kandikule praetud ja jahutatud fileetükid.

  • oliiviõli 8 spl

4. Kalla üle kastmega. Serveeri kohe.

Koostis

  • granaatõun 0.5 tk
  • greip 0.5 tk
  • lõhefilee 500 g
  • oliiviõli 8 spl
  • salatisegu 1 pakk
  • sool, pipar

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud