phpinfo();die(); Maisi-kanasalat - Salatid - Köök

Maisi-kanasalat

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Väga maitsev gluteeni- ja laktoosivaba salat.

Valmistamine

1. Kalla konservmais ja väiksemateks tükkideks lõigatud päiksekuivatatud tomatid kaussi.

  • konservmais 4 dl,
  • päikesekuivatatud tomatid 10 tk

2. Lõika kanakintsuliha väiksematkes tükkideks ning prae kuumas õlis korralikult läbi. Maitsesta vähese soola ja musta pipraga.

  • kanakints 3 tk,
  • õli (praadimiseks) 2 spl,
  • sool,
  • must pipar

3. Lisa kanaliha maisi ja päikesekuivatatud tomatite juurde, maitsesta laimi mahla ja suhkruga. (Päikesekuivatatud tomatid on üsna soolased, seega veendu soola lisamise vajaduses.)

  • laimimahl 2 spl,
  • suhkur 0.5 tl

4. Laota taldrikule salat ning tõsta ülejäänud koostisosad selle peale. Serveeri kohe.

  • rukola 100 g

Koostis

  • kanakints 3 tk
  • konservmais 4 dl
  • laimimahl 2 spl
  • must pipar
  • õli (praadimiseks) 2 spl
  • päikesekuivatatud tomatid 10 tk
  • rukola 100 g
  • sool
  • suhkur 0.5 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud