phpinfo();die(); Maroko salat - Salatid - Köök

Maroko salat

  • 4
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lõunamaise nimega salat valmib maitsev ka Eestimaistest köögiviljadest.

Valmistamine

1. Pane väike pott veega kuumale pliidile ja lase keema tõusta.

2. Tee tomatite otstesse ristikujulised lõiked.

  • lihatomat 2 tk

3. Blanseeri tomateid 20 sekundit keevas vees, siis tõsta need kiiresti jahutamiseks taldrikule ja koori tomatid.

4. Tükelda tomatid, kurgid, paprika ja sibul väikesteks kuubikuteks ning pane salatikaussi.

  • kurk 2 tk,
  • roheline paprika 2 tk,
  • sibul 1 tk

5. Kastme jaoks klopi kausis kokku õli, äädikas ja purustatud küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.

  • oliiviõli 75 ml,
  • punase veini äädikas 1.5 spl,
  • küüslauguküüs 1 tk,
  • sool,
  • pipar

6. Nirista kaste salatile ja sega.

Koostis

  • kurk 2 tk
  • küüslauguküüs 1 tk
  • lihatomat 2 tk
  • oliiviõli 75 ml
  • pipar
  • punase veini äädikas 1.5 spl
  • roheline paprika 2 tk
  • sibul 1 tk
  • sool

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud