phpinfo();die(); Pardifilee couscousi salatiga - Salatid - Köök

Pardifilee couscousi salatiga

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pannil praetud ja ahjus küpsetatud pardifilee koos maitsva couscousi salatiga. Ideaalne toit nädalavahetusel valmistamiseks.

Valmistamine

1. Couscousi valmistamiseks lase 180 ml vett keema, lisa 1 supilusikatäis võid. Vala vette 120g couscousi ning kata see 5 minutiks kaanega. Sega kahvliga couscous kohevaks.

  • couscous 120 g,
  • vesi 180 ml

2. Kuumuta pann hästi kuumaks. Tee pardifilee nahale sisselõiked, nii, et jääks ruudustik. Pane nahaga pool pannile ja prae pruuniks mõlemad pooled (umbes 3 minutit mõlemalt poolt). Mässi liha fooliumisse ja pane ahju 12-13 minutiks.

  • pardifilee 1 pakk

3. Samal ajal tükelda salati jaoks punane sibul ja mango. Puhasta granaatõun ja poolita kirsstomatid. Sega kõik salati komponendid koos ruccola ja couscousiga suurde salatikaussi.

  • punane sibul 1 tk,
  • mango 1 tk,
  • granaatõun 0.5 tk,
  • kirsstomatid 1 pakk,
  • rukola 1 peotäis

4. Maitsesta laimi mahla, oliivõli, soola ja pipraga. Tõsta pardifileed ahjust ning lõika parajad viilud. Maitsesta liha soola ja pipraga. Serveeri koheselt.

  • laimimahl 1 tk,
  • oliiviõli,
  • pipar,
  • sool

Koostis

  • couscous 120 g
  • granaatõun 0.5 tk
  • kirsstomatid 1 pakk
  • laimimahl 1 tk
  • mango 1 tk
  • oliiviõli
  • pardifilee 1 pakk
  • pipar
  • punane sibul 1 tk
  • rukola 1 peotäis
  • sool
  • vesi 180 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud