phpinfo();die(); Peedisalat mozzarellaga - Salatid - Köök

Peedisalat mozzarellaga

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Keedetud peedist, jääsalatist ja mozzarellast salat, mis sobib suurepäraselt kanaliha kõrvale.

Valmistamine

1. Koori apelsin ja eralda viljaliha kelmetest. Koori sibul ning lõika ribadeks. Sega nad riivitud keedupeediga kokku.

  • punane sibul 1 tk,
  • apelsin 0.5 tk,
  • peet 125 g

2. Salatikastmeks sega balsamäädikas soola, värskelt jahvatatud musta pipra ja mädarõikaga, lisa vahukoor. Sega salatiained kastmega

  • balsamiäädikas 0.5 spl,
  • mädarõigas 1 tl,
  • sool,
  • jahvatatud must pipar,
  • Tere vahukoor 35% 2 spl

3. Lisa salatisse mozarella kirsid. Puista kaunistuseks peale jääsalatiribasid.

  • jää-või kress-salat 1 pott,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 40 g

Koostis

  • apelsin 0.5 tk
  • balsamiäädikas 0.5 spl
  • jää-või kress-salat 1 pott
  • jahvatatud must pipar
  • mädarõigas 1 tl
  • peet 125 g
  • punane sibul 1 tk
  • sool
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 40 g
  • Tere vahukoor 35% 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud