phpinfo();die(); Riisi-tuunikalasalat - Salatid - Köök

Riisi-tuunikalasalat

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline salat tuunikalast ja riisist.

Valmistamine

1. Valmista kaste eraldi kausis ja sega hoolikalt, võib ka valmistada purgis ja raputada siis kaanega suletult omavahel segamini.

  • õli 1 dl,
  • balsamiäädikas 0.5 dl,
  • sool,
  • küüslauguküüs 2 tk

2. Pudenda kala tükikesteks, lõika porru valge osa õhukesteks viiludeks. Lõika oliivid õhukesteks viiludeks, paprika väikesteks tükikesteks. Lisa keedetud riis. Sega salatiained esiti omavahel ja seejärel kastmega. Kata toidukilega ja lase külmkapis mõned tunnid maitsestuda.

  • tuunikala õlis 1 karp,
  • porru 1 tk,
  • kollane paprika 1 tk,
  • täidetud oliivid 1 purk,
  • riis 500 ml

3. Kalla kuhjana vaagnale, kaunista kas tervete kirsstomatitega või kobartomatitega, millele rist peale lõigatud ja petersell lõikesse sisse torgatud.

  • kirsstomatid 1 karp,
  • petersell

Koostis

  • balsamiäädikas 0.5 dl
  • kirsstomatid 1 karp
  • kollane paprika 1 tk
  • küüslauguküüs 2 tk
  • õli 1 dl
  • petersell
  • porru 1 tk
  • riis 500 ml
  • sool
  • täidetud oliivid 1 purk
  • tuunikala õlis 1 karp

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud