phpinfo();die(); Rooma salat - Salatid - Köök

Rooma salat

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Rooma salat, mille muudab maitsvaks äädika-mee kaste. Serveeri liha kõrvale.

Valmistamine

1. Sega õli, äädikas, mesi, sool ja pipar.

  • oliiviõli 0.5 dl,
  • vedel mesi 1 spl,
  • must pipar,
  • sool 1 tl,
  • palsamiäädikas 2 spl

2. Koori sibul ja viiluta õhukeselt. Loputa ja poolita kirsstomatid. Viiluta päikesekuivatatud tomatid ja lisa kõik kastmesse.

  • päikesekuivatatud tomatid 8 tk,
  • kirsstomatid 16 tk,
  • sibul 1 tk

3. Rösti piiniapähklid kuival, kuumal pannil. Lase jahtuda.

  • piiniapähklid 30 g

4. Loputa salat ja jaota taldrikutele. Tõsta peale tomati- ja sibulasegu ning puista üle piiniapähklitega. Serveeri salati kõrvale sooja saia.

  • roheline salat 200 g

Koostis

  • kirsstomatid 16 tk
  • must pipar
  • oliiviõli 0.5 dl
  • päikesekuivatatud tomatid 8 tk
  • palsamiäädikas 2 spl
  • piiniapähklid 30 g
  • roheline salat 200 g
  • sibul 1 tk
  • sool 1 tl
  • vedel mesi 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud